Αγοράστε το Mysimba xωρίς συνταγή; ✔️ Online

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε το Mysimba online στην Ελλάδα;

Η ναλτρεξόνη και η βουπροπιόνη είναι τα δύο δραστικά συστατικά που περιλαμβάνονται στα χάπια Mysimba. Μαζί, αυτά τα συστατικά δημιουργούν ένα αποτελεσματικό φάρμακο απώλειας βάρους που λειτουργεί διαφορετικά από άλλα χάπια απώλειας βάρους που διατίθενται στην αγορά.

Κάθε χάπι Mysimba περιέχει 90 mg υδροχλωρικής βουπροπιόνης και 8 mg υδροχλωρικής ναλτρεξόνης. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα συστατικά και πώς μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους.

Υδροχλωρική ναλτρεξόνη

Η ναλτρεξόνη χρησιμοποιείται για να βοηθήσει την ανάρρωση σε άτομα που είναι εθισμένα σε ναρκωτικά ή αλκοόλ, ιδιαίτερα οπιούχα. Ωστόσο, όταν συνδυάζεται με βουπροπιόνη, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη μείωση του βάρους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Mysimba δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φάρμακα που περιέχουν κωδεΐνη και για τον οποίο οι γιατροί συμβουλεύουν την αποχή από το αλκοόλ όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

*Το Mysimba θα είναι σύντομα διαθέσιμο από το συνεργαζόμενο φαρμακείο μας. Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα εξίσου αποτελεσματικό υποκατάστατο. Για να επωφεληθείτε πλήρως από το συμπλήρωμα διατροφής, συνιστάται η χρήση του για τουλάχιστον 3 μήνες.

Υδροξυπροπιον για τη βουπροπιόνη

Ένα άλλο φάρμακο που μπορεί να σας είναι γνωστό ονομάζεται υδροχλωρική βουπροπιόνη, Αποτελεί συστατικό του βοηθήματος διακοπής του καπνίσματος Zyban.

Προς το παρόν είναι εγκεκριμένο μόνο στην Ευρώπη για τη διακοπή του καπνίσματος, αλλά είναι επίσης εγκεκριμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είναι γνωστό ως Wellbutrin, ως αντικαταθλιπτικό.

Για το λόγο αυτό, όταν αποφασίσετε να αγοράσετε το Mysimba χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα, θα σας γίνει μια ερώτηση σχετικά με τα αντικαταθλιπτικά, ώστε οι γιατροί μας να βεβαιωθούν ότι οι συνταγές που εκδίδουμε δεν έρχονται σε σύγκρουση με την τρέχουσα φαρμακευτική σας αγωγή.

Πώς λειτουργεί το Mysimba;

Τώρα που γνωρίζουμε περισσότερα για τη ναλτρεξόνη και τη βουπροπιόνη, ίσως αναρωτιέστε πώς αυτά τα δύο φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους.

Αποδεικνύεται ότι ο μηχανισμός με τον οποίο αυτές οι ουσίες προάγουν τον εθισμό είναι επίσης ο μηχανισμός με τον οποίο το Mysimba προωθεί την απώλεια βάρους.

Η περιοχή του εγκεφάλου σας που ρυθμίζει το πόσο τρώτε και η περιοχή που κάνει το φαγητό ευχάριστο μπορεί να επηρεαστεί από αυτό το φάρμακο.

Με άλλα λόγια, κάνοντας το φαγητό λιγότερο ευχάριστο για να το φάτε, το buy Mysimba online in Greece υποτίθεται ότι βοηθά στη μείωση της λαχτάρας και αλλάζει την αντίληψή σας για το φαγητό γενικά.

Αυτές οι προσαρμογές σας διευκολύνουν να ακολουθήσετε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, γεγονός που διευκολύνει την απώλεια βάρους.

Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία του Mysimba στην περίπτωσή μου;

Ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεστε στη διαδικασία θεραπείας, θα πρέπει να λαμβάνετε διαφορετική ποσότητα Mysimba.

Ένα δισκίο Mysimba την ημέρα για μία εβδομάδα είναι η συνιστώμενη αρχική δοσολογία για αυτό το φάρμακο. Μετά από αυτό, συνήθως αυξάνετε τη δόση σας κατά ένα δισκίο την εβδομάδα μέχρι να παίρνετε το πολύ τέσσερα δισκία την ημέρα.

Τιτλοποίηση, ο όρος για αυτή τη σταδιακή αύξηση της δόσης, Αυτό θα βοηθήσει το σώμα σας να προσαρμοστεί στο φάρμακο και θα μειώσει τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών.

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί μέχρι να αρχίσω να βλέπω αποτελέσματα μείωσης του βάρους;

Μετά την αγορά του Mysimba online στην Ελλάδα, συχνά θα δείτε βελτίωση μέσα σε 16 εβδομάδες, μετά την οποία η ιατρική σας ομάδα θα επανεξετάσει μαζί σας την πρόοδό σας.

Εάν αυτή η θεραπεία είναι αποτελεσματική για εσάς, θα χάσετε τουλάχιστον 5% του αρχικού σωματικού σας βάρους κατά τη διάρκεια των 16 εβδομάδων.

Αυτό σημαίνει ότι αν ξεκινήσατε τη θεραπεία με 100 κιλά, θα πρέπει να χάσετε τουλάχιστον 5 κιλά πριν αξιολογηθεί η πρόοδός σας.

Αυτή η θεραπεία πιθανόν να μην είναι κατάλληλη για εσάς και ο συνταγογράφος σας θα διακόψει τη θεραπεία σας εάν δεν έχετε χάσει τουλάχιστον το 5% του αρχικού σας βάρους μέχρι τότε.

Μπορεί να σας προτείνει άλλες μεθόδους απώλειας βάρους, όπως ορισμένα φάρμακα που μπορεί να λειτουργούν καλύτερα για εσάς.

Έχουν αυτά τα χάπια αρνητικές επιπτώσεις;

Η αγορά του Mysimba χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους, όπως συμβαίνει και με άλλα φάρμακα.

Συνήθως θα έχετε λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της τιτλοποίησης και αυξάνοντας σταδιακά τη δόση σας καθώς ο οργανισμός σας συνηθίζει περισσότερο το φάρμακο.

Κατά τη χρήση αυτού του φαρμάκου, μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένες σοβαρές παρενέργειες. Εάν εμφανιστεί οποιαδήποτε από αυτές, θα πρέπει να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια.

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να το πάρετε από το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας, σε μια τοπική κλινική ή στο πλησιέστερο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Αυτές οι επιβλαβείς παρενέργειες είναι οι ακόλουθες:

 • Κατάθλιψη και αυτοκτονικές σκέψεις
 • Επιληπτικές κρίσεις ή κρίσεις, ιδίως σε άτομα που είναι πιο επιρρεπή σε αυτές
 • Το σύνδρομο Stevens Johnson και το πολύμορφο ερύθημα είναι δύο πολύ σοβαρές δερματικές παθήσεις.
 • Ραβδομυόλυση, η οποία προκαλεί δυσφορία ή προβλήματα στους μύες.
 • επιδείνωση των συμπτωμάτων του λύκου ή του εξανθήματος του λύκου
 • Αντίδραση σεροτονίνης

Άλλες συχνές παρενέργειες του Mysimba είναι

 • Να είστε ή να αισθάνεστε άρρωστοι
 • Δυσκοιλιότητα
 • Πονοκέφαλοι
 • Άγχος
 • Ζάλη
 • τρέμουλο και αίσθημα αστάθειας
 • αϋπνία και προβλήματα ύπνου
 • αλλοιωμένη γεύση του φαγητού και ξηροστομία
 • δυσκολία συγκέντρωσης
 • κόπωση, υπνηλία και έλλειψη ενέργειας
 • εμβοές και βουητό στα αυτιά
 • γρήγορος ή ακανόνιστος σφυγμός
 • εξάψεις
 • υψηλότερη αρτηριακή πίεση
 • πόνος στην κοιλιά ή στην άνω κοιλιακή χώρα
 • υπερβολική εφίδρωση
 • κνησμός και φαγούρα
 • Απώλεια μαλλιών
 • Ευερεθιστότητα
 • να αισθάνεσαι άβολα

Ποιο είναι ανώτερο, το Saxenda ή το Mysimba;

Ένα άλλο φάρμακο για τη μείωση του βάρους που έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα πρόσφατα είναι το Saxenda.

Λειτουργεί στις ορμόνες σας και μειώνει την πείνα και τους πόθους σας με μια ένωση που ονομάζεται λιραγλουτίδη.

Ενώ αυτό και το Mysimba μπορεί να φαίνονται παρόμοια, το Mysimba υποτίθεται ότι λειτουργεί στον εγκέφαλο, ενώ το Saxenda δρα στις ορμόνες του παγκρέατος.

Το Saxenda είναι μια ενέσιμη θεραπεία, ενώ το Mysimba διατίθεται σε μορφή χαπιού, εξ ου και μια άλλη σημαντική διαφορά στον τρόπο χρήσης των φαρμάκων.

Ο χρόνος που απαιτείται για να χάσετε τουλάχιστον 5% του σωματικού σας βάρους με το Saxenda στη μέγιστη δόση είναι συνήθως 12 εβδομάδες, αλλά το Mysimba το επιτυγχάνει σε 16 εβδομάδες. Αυτή είναι μια κρίσιμη διαφορά.

Η καλύτερη συνταγή για εσάς θα εξαρτηθεί τελικά αποκλειστικά από εσάς, τον τρόπο ζωής σας και τον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας ανταποκρίνεται στα φάρμακα για την απώλεια βάρους.

Ενώ περιμένετε το ραντεβού σας, περιηγηθείτε στα άρθρα στην περιοχή καθοδήγησης, αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ενώ προσπαθείτε να πάρετε την απόφασή σας. Θα πρέπει επίσης να συμβουλευτείτε την ιατρική ομάδα της περιοχής σας.

Μπορείτε να διαβάσετε το άλλο άρθρο που δημοσιεύσαμε στο Saxenda και άλλα φάρμακα για την απώλεια βάρους για να εξοικειωθείτε με τις εναλλακτικές σας πριν πάρετε μια απόφαση.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας;

Το Mysimba δεν μπορεί να αγοραστεί απευθείας, καθώς πρόκειται για συνταγογραφούμενο φάρμακο. Θα χρειαστείτε συνταγή από εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας. Πολλοί ασθενείς διαπιστώνουν ότι ο γιατρός τους δεν θα τους εκδώσει συνταγή για χάπια διατροφής, καθώς υπάρχουν πολλά κουτάκια που πρέπει να τσεκαριστούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *