Αγοράστε το Wegovy online; ✔️ Χωρίς συνταγή

Περιγραφή του Wegovy

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε το Wegovy online στην Ελλάδα; Το Wegovy είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της παχυσαρκίας, η οποία ανήκει στην ομάδα φαρμάκων που είναι γνωστή ως αγωνιστές των υποδοχέων του γλυκαγονικού πεπτιδίου-1 (GLP-1) και περιλαμβάνει το δραστικό συστατικό σεμαγλουτίδη.

Οι GLP-1 μιμούνται τις επιδράσεις της ορμόνης GLP-1, η οποία παράγεται φυσιολογικά στο γαστρεντερικό σύστημα και συμβάλλει στην επιβράδυνση της κένωσης του στομάχου, μειώνοντας την πείνα, Μειώνει επίσης την παραγωγή σακχάρου στο ήπαρ και μειώνει τα επίπεδα ινσουλίνης.

Σε αντίθεση με άλλα φάρμακα για τη μείωση του βάρους, τα GLP-1 δεν δρουν μόνο ως κατασταλτικό ή διεγερτικό της όρεξης, αλλά βοηθούν επίσης το σώμα σας να ελέγχει καλύτερα τα επίπεδα ινσουλίνης και γλυκόζης.

*Το Wegovy θα είναι σύντομα διαθέσιμο από το συνεργαζόμενο φαρμακείο μας. Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα εξίσου αποτελεσματικό υποκατάστατο. Για να επωφεληθείτε πλήρως από το συμπλήρωμα διατροφής, συνιστάται η χρήση του για τουλάχιστον 3 μήνες.

Το Wegovy είναι το πρώτο φάρμακο που εγκρίνεται από το 2014 για τη διαχείριση του χρόνιου βάρους. Το Wegovy, ένα φάρμακο GLP-1 που περιλαμβάνει επίσης σεμαγλουτίδη, χορηγείται με ένεση μία φορά την εβδομάδα και προσφέρει υψηλότερη δόση σεμαγλουτίδης από το Ozempic.

Το Wegovy έχει εγκριθεί για την προώθηση του χρόνιου ελέγχου του βάρους όταν λαμβάνεται σε συνδυασμό με αλλαγές συμπεριφοράς, όπως μια δίαιτα χαμηλών λιπαρών και θερμίδων και ένα πρόγραμμα άσκησης. Το Wegovy δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο του ως βοήθημα για τη μείωση του βάρους.

Μόνο άτομα με δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) 30 ή περισσότερο ή άτομα με ΔΜΣ 27 ή περισσότερο που έχουν μεταβολικό πρόβλημα υγείας, όπως διαβήτη τύπου 2, υψηλή χοληστερόλη ή υψηλή αρτηριακή πίεση, μπορούν να αγοράσουν το Wegovy χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα.

Αποτελεσματικότητα

Το GLP-1 έχει μελετηθεί ως κατηγορία φαρμάκων για πάνω από 16 χρόνια και έχει σταθερά μειώσει το σωματικό βάρος σε παχύσαρκα άτομα με και χωρίς διαβήτη.

Στην ανακοίνωση έγκρισης, μια ιατρική αρχή ανέφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Wegovy για τη θεραπεία του χρόνιου ελέγχου του σωματικού βάρους:

 • Μια μελέτη διαπίστωσε ότι η σεμαγλουτίδη μπορεί να συμβάλει στη μείωση της πιθανότητας καρδιαγγειακής θνησιμότητας, μη θανατηφόρου εμφράγματος του μυοκαρδίου ή μη θανατηφόρου εγκεφαλικού επεισοδίου σε άτομα με διαβήτη τύπου 2 που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο για καρδιαγγειακή νόσο, καθώς και να συμβάλει στη βελτίωση της μεταβολικής υγείας και του σωματικού βάρους.
 • Σε μια διπλά τυφλή μελέτη στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 άτομα με ΔΜΣ 30 ή περισσότερο, αποδείχθηκε ότι όταν η σεμαγλουτίδη συνδυάστηκε με αλλαγές στη συμπεριφορά, το 50% των συμμετεχόντων κατάφερε να χάσει τουλάχιστον 15% του αρχικού του βάρους.
 • Η αγορά Wegovy online στην Ελλάδα μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση του ποσοστού καρδιαγγειακού θανάτου, μη θανατηφόρου εμφράγματος του μυοκαρδίου ή μη θανατηφόρου εγκεφαλικού επεισοδίου σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, σύμφωνα με πρόσθετη έρευνα. Το Wegovy δεν έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει μόνο τον διαβήτη και το σωματικό βάρος.
 • Η σεμαγλουτίδη, το δραστικό συστατικό του Wegovy, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από τη λιραγλουτίδη στην προώθηση της απώλειας βάρους, σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων των μελετών SUSTAIN (semaglutide unabated sustainability in treatment of type 2 diabetes) και STEP (semaglutide treatment effect in people with obesity) (το δραστικό συστατικό του Saxenda)

Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να έχετε κατά νου ότι, όπως συμβαίνει με κάθε μελέτη, αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς μπορεί να μην είναι το ίδιο φάρμακο που λειτουργεί καλύτερα για τους περισσότερους άλλους ανθρώπους σε ανάλογες καταστάσεις.

Δοσολογία

Εάν ο γιατρός σας σας επιτρέψει να αγοράσετε το Wegovy χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα, θα σας ξεκινήσει με χαμηλή δόση και θα την αυξήσει σταδιακά σε διάστημα 16 έως 20 εβδομάδων μέχρι να παίρνετε 2,4 mg μία φορά την εβδομάδα.

Η σταδιακή αύξηση της δόσης του φαρμάκου μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης γαστρεντερικών παρενεργειών.

Αρνητικές επιδράσεις

Μία ή περισσότερες γαστρεντερικές παρενέργειες αναφέρθηκαν από το 74% των ατόμων που χρησιμοποίησαν το Wegovy (σεμαγλουτίδη). Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες του Wegovy ήταν:

 • Ναυτία
 • Εμετός
 • Διάρροια
 • Πόνος στην ήπειρο
 • Δυσκοιλιότητα
 • Καούρα
 • Rotations

Οι σοβαρές παρενέργειες είναι λιγότερο συχνές, αλλά εξακολουθούν να είναι αναμενόμενες. Συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό εάν παρουσιάσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

 • Επίμονη δυσφορία στο στομάχι, με ή χωρίς εμετό, που ξεκινά από το πάνω αριστερό μέρος ή το κέντρο του στομάχου και μπορεί να μετακινηθεί προς τα πίσω.
 • δερματικό εξάνθημα, κνησμός
 • πρήξιμο των ματιών, του προσώπου, του στόματος, της γλώσσας ή του λαιμού
 • δυσκολία στην αναπνοή ή στην κατάποση
 • Μειωμένη ούρηση
 • Πρήξιμο των ποδιών, των αστραγάλων ή των ποδιών
 • Μειωμένη όραση
 • Ζάλη ή λιποθυμία
 • Πόνος στο άνω μέρος του στομάχου
 • κιτρίνισμα των ματιών ή του δέρματος
 • Πυρετός
 • Τονωτικά και αργιλώδη κόπρανα
 • ταχυκαρδία

Προειδοποιήσεις και αλληλεπιδράσεις

Το Wegovy δεν είναι κατάλληλο για όλους.

Οι όγκοι των κυττάρων C του θυρεοειδούς μπορεί να είναι πιο πιθανό να αναπτυχθούν σε άτομα με προσωπικό ή οικογενειακό ιστορικό μυελώδους καρκίνου του θυρεοειδούς, μιας σπάνιας και κυρίως κληρονομικής μορφής καρκίνου του θυρεοειδούς. Επιπλέον, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από την ασυνήθιστη κατάσταση που είναι γνωστή ως σύνδρομο πολλαπλής ενδοκρινικής νεοπλασίας τύπου 2 (NEM 2).

Οποιαδήποτε άλλα συνταγογραφούμενα ή μη συνταγογραφούμενα φάρμακα που λαμβάνετε επί του παρόντος θα πρέπει να τα γνωστοποιήσετε στο γιατρό σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Wegovy δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με άλλα φάρμακα GLP-1 ή φάρμακα απώλειας βάρους.

Saxenda vs Wegovy

Τα εγκεκριμένα φάρμακα GLP-1, Wegovy και SaxendaΚαι οι δύο αυτές ουσίες έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν ευεργετικά στη μείωση του βάρους σε ορισμένα άτομα, όταν συνδυάζονται με άλλες αλλαγές στον τρόπο ζωής, δηλαδή με δίαιτα και άσκηση.

Το Wegovy παρέχει το δραστικό συστατικό, ενώ το Saxenda περιέχει το δραστικό συστατικό, λιραγλουτίδη, παρόλο που και οι δύο είναι GLP-1.

Η ίδια δανική φαρμακευτική εταιρεία, η Novo Nordisk, παράγει και τα δύο φάρμακα. Παρόλο που τα δραστικά συστατικά των φαρμάκων είναι διαφορετικά, λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο για να βοηθήσουν στη μείωση του βάρους και στη βελτίωση της μεταβολικής υγείας.

Η λιραγλουτίδη είναι το κύριο επίκεντρο των μελετών για τον προσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο τα GLP-1 βοηθούν στη μείωση του βάρους. Σύμφωνα με την έρευνα, αυτά τα φάρμακα GLP-1 χρησιμοποιούνται για να διεγείρουν την παραγωγή ινσουλίνης στο πάγκρεας, να μειώσουν την κένωση του στομάχου και να διατηρήσουν τα επίπεδα γλυκόζης και ινσουλίνης μετά τα γεύματα.

Τα αποτελέσματα αυτά υποδηλώνουν ότι τα GLP-1 βοηθούν στη μείωση των επιπέδων ινσουλίνης, της πείνας και της ευαισθησίας των μυών στην ινσουλίνη, τα οποία προάγουν την απώλεια βάρους.

Ποιο είναι καλύτερο για την απώλεια βάρους, το Wegovy ή το Ozempic;

Wegovy και Ozempic Και τα δύο μπορούν να συμβάλουν στη διατηρήσιμη απώλεια βάρους σε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα που δεσμεύονται για μακροπρόθεσμες αλλαγές συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, της άσκησης και των τεχνικών μείωσης του στρες.

Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να χάσουν περισσότερο βάρος με τις υψηλότερες δόσεις που προτείνει ο Wegovy, αλλά αυτό που λειτουργεί καλύτερα για ένα άτομο μπορεί να μην λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Τελικά, το Wegovy και το Ozempic δεν αποτελούν γρήγορες λύσεις για τη μείωση του βάρους.

Ακολουθήστε τις συμβουλές του γιατρού σας’για να διασφαλίσετε ότι ενσωματώνετε συνεχώς αλλαγές στον τρόπο ζωής σας ενώ λαμβάνετε οποιοδήποτε από αυτά τα φάρμακα, για να διασφαλίσετε ότι επωφελείστε από αυτά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Μπορώ να αγοράσω το Wegovy στην Ολλανδία χωρίς ιατρική συνταγή;

Ζείτε στην Ολλανδία ή θέλετε να παραγγείλετε το Wegovy από την Ολλανδία; Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αγοράσετε το Wegovy στην Ολλανδία χωρίς συνταγή μέσω του συνεργαζόμενου φαρμακείου μας κάνοντας κλικ στους παραπάνω συνδέσμους. Το συνεργαζόμενο φαρμακείο μας προσφέρει επίσης υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι στην Ολλανδία, οπότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την online αγορά Wegovy στην Ελλάδα

Είναι το Wegovy και το Saxenda το ίδιο;

Και τα δύο φάρμακα για τον διαβήτη, το Wegovy και το Saxenda, έχουν εγκριθεί για τον κλινικό έλεγχο του βάρους. Παρόλο που και τα δύο δρουν ως αγωνιστές των υποδοχέων GLP-1, τα δραστικά συστατικά που περιέχουν διαφέρουν. Ενώ το Saxenda περιέχει λιραγλουτίδη, το Wegovy περιέχει σεμαγλουτίδη.

Μπορώ να αλλάξω από το Saxenda στο Wegovy;

Μπορείτε να αλλάξετε από το Saxenda στο Wegovy κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας, εάν ο γιατρός σας κρίνει ότι είναι ασφαλές.

Ποιο φάρμακο είναι συγκρίσιμο με το Wegovy;

Το δραστικό συστατικό του Wegovy, ένας αγωνιστής του υποδοχέα του γλουκαγονικού πεπτιδίου-1s (GLP-1s), είναι η σεμαγλουτίδη. Άλλα παραδείγματα GLP-1s περιλαμβάνουν τη λιραγλουτίδη (Saxenda), τη ντουλαγλουτίδη (Trulicity) και τη σεμαγλουτίδη (Ozempic).

Είναι το Wegovy πιο αποτελεσματικό από το Olympic;

Το Wegovy και το Ozempic είναι και τα δύο GLP-1 – αγωνιστές του υποδοχέα του γλυκαγονοειδούς πεπτιδίου-1 – των οποίων το δραστικό συστατικό είναι η σεμαγλουτίδη. Το Wegovy, το οποίο μπορεί να προάγει την απώλεια βάρους, διατίθεται σε ελαφρώς υψηλότερες δόσεις από το Ozempic. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κατάσταση της υγείας σας είναι αυτή που θα καθορίσει τι είναι καλύτερο για εσάς.

Ποια είναι η τιμή του Wegovy στην Ελλάδα ?

 • Για 1 στυλό από Wegovy, η τιμή είναι : 144,70€
 • Για 2 στυλό από την Wegovy, η τιμή είναι : 246,90€
 • Για 3 στυλό από Wegovy, η τιμή είναι : 349,90€
 • Για 4 στυλό από Wegovy, η τιμή είναι : 436,50€
 • Για 5 στυλό από Wegovy, η τιμή είναι : 521,70€ ( Εξοικονομείτε 200€ )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *